Holtålen folkebibliotek

Norsk mat til alle tider
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Norsk mat til alle tider
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Klassifikasjon
År
  • 1996
Noter
  • ISBN 82-05-22788-8 Vil man ta vare på norske matskikker, som jo er en del av vår kulturarv, kandenne boken være et nyttig hjelpemiddel. Her er det oppskrifter på smårett- er, middager, desserter, kaker og gjærbakst. Oppskriftene og fremgangsmåteneer enkle og tilpasset dagens travle hverdag. Det er også tatt med retter med utenlandsk opprinnelse som vi med tiden har gjort til våre egne. Boken er gjennomillustrert med små og store fargefotografier. Har register.
ISBN
  • 82-05-22788-8
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*00001058nam  22001691  450
*00141133
*00520110303233400.0
*008960830 1996           a          00nob 2
*015  $a0083580$bBIBBI
*020  $a82-05-22788-8$bib.$cNkr 198.00
*0823 $a641.59481$zh
*100 0$aBjerkås, Marit$d1946-$jn.
*24510$aNorsk mat til alle tider$cMarit Bjerkås og Ingeborg Thomassen ; fotos: Nina Dreyer Hensley, Jim Hensley og Pål Løwe
*260  $a[Oslo]$bGyldendal$bForbrukersamvirket$ccop. 1996
*300  $a160 s.$bkol. ill.
*520  $aISBN 82-05-22788-8 Vil man ta vare på norske matskikker, som jo er en del av vår kulturarv, kandenne boken være et nyttig hjelpemiddel. Her er det oppskrifter på smårett- er, middager, desserter, kaker og gjærbakst. Oppskriftene og fremgangsmåteneer enkle og tilpasset dagens travle hverdag. Det er også tatt med retter med utenlandsk opprinnelse som vi med tiden har gjort til våre egne. Boken er gjennomillustrert med små og store fargefotografier. Har register.
*700 0$aThomassen, Ingeborg$d1942-$eMedforf.$jn.
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Holtålen bibliotek641.59481 B