Forfatter
Tittel
Medansvarlig
Språk
Klassifikasjon
År
Noter ISBN 82-05-22788-8 Vil man ta vare på norske matskikker, som jo er en del av vår kulturarv, kandenne boken være et nyttig hjelpemiddel. Her er det oppskrifter på smårett- er, middager, desserter, kaker og gjærbakst. Oppskriftene og fremgangsmåteneer enkle og tilpasset dagens travle hverdag. Det er også tatt med retter med utenlandsk opprinnelse som vi med tiden har gjort til våre egne. Boken er gjennomillustrert med små og store fargefotografier. Har register.
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001058nam 22001691 450
*00141133
*00520110303233400.0
*008960830 1996 a 00nob 2
*015 $a0083580$bBIBBI
*020 $a82-05-22788-8$bib.$cNkr 198.00
*0823 $a641.59481$zh
*100 0$aBjerkås, Marit$d1946-$jn.
*24510$aNorsk mat til alle tider$cMarit Bjerkås og Ingeborg Thomassen ; fotos: Nina Dreyer Hensley, Jim Hensley og Pål Løwe
*260 $a[Oslo]$bGyldendal$bForbrukersamvirket$ccop. 1996
*300 $a160 s.$bkol. ill.
*520 $aISBN 82-05-22788-8 Vil man ta vare på norske matskikker, som jo er en del av vår kulturarv, kandenne boken være et nyttig hjelpemiddel. Her er det oppskrifter på smårett- er, middager, desserter, kaker og gjærbakst. Oppskriftene og fremgangsmåteneer enkle og tilpasset dagens travle hverdag. Det er også tatt med retter med utenlandsk opprinnelse som vi med tiden har gjort til våre egne. Boken er gjennomillustrert med små og store fargefotografier. Har register.
*700 0$aThomassen, Ingeborg$d1942-$eMedforf.$jn.
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening