Holtålen folkebibliotek

Under overflaten [elektronisk ressurs]: en skitten historie om det norske lakseeventyret
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Under overflaten [elektronisk ressurs]: en skitten historie om det norske lakseeventyret
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • 338.3 S
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2016
Noter
  • Nedlastbar e-bok. EPUB med DRM Sidetallet er hentet fra trykt utg. Lakseoppdrett har gått fra å være en beskjeden tilleggsnæring i Distrikts-Norge på 1970-tallet, til i dag å være en bærebjelke i norsk økonomi. Statsminister Erna Solberg ønsker en femdobling av laksen fram mot år 2050. Men dette industrieventyret kommer ikke problemfritt. Næringen har ikke kontroll med miljøbelastningen. Og hvordan skal man skaffe nok fôr uten at det går ut over annen matproduksjon? Er oppdrettslaks egentlig så sunn å spise? Kan arbeidsplasser i distriktene veie opp for ødelagte fjorder? Dette og mer undersøker Kjersti Sandvik i denne boken. Hun har snakket med alle de viktige aktørene i bransjen, fra verdens største oppdrettsselskap til utstyrsleverandører og fôrprodusenter. Omtalen er utarbeidet av BS. Har noter
ISBN
  • 978-82-05-49229-5
Tilgjengelige
  • 0/0
Venteliste
  • 0 (0)
*00148115
*007cn
*008                      a          00nob 2
*015  $a0468643$bBIBBI
*015  $a10481386$bBibliofilID
*015  $a4164$beBokBibID
*019  $bga,la,nb,o
*020  $a978-82-05-49229-5$cNkr 199.00
*08201$a338.3713756$zh$223/nor
*090  $c338.3$dS
*100 0$aSandvik, Kjersti$d1964-$jn.
*24510$aUnder overflaten$ben skitten historie om det norske lakseeventyret$cKjersti Sandvik$helektronisk ressurs
*260  $aOslo$bGyldendal$c2016
*300  $a1 elektronisk tekst (255 s.)
*500  $aNedlastbar e-bok. EPUB med DRM
*500  $aSidetallet er hentet fra trykt utg.
*505  $aHar noter
*506  $frestricted
*520  $aLakseoppdrett har gått fra å være en beskjeden tilleggsnæring i Distrikts-Norge på 1970-tallet, til i dag å være en bærebjelke i norsk økonomi. Statsminister Erna Solberg ønsker en femdobling av laksen fram mot år 2050. Men dette industrieventyret kommer ikke problemfritt. Næringen har ikke kontroll med miljøbelastningen. Og hvordan skal man skaffe nok fôr uten at det går ut over annen matproduksjon? Er oppdrettslaks egentlig så sunn å spise? Kan arbeidsplasser i distriktene veie opp for ødelagte fjorder? Dette og mer undersøker Kjersti Sandvik i denne boken. Hun har snakket med alle de viktige aktørene i bransjen, fra verdens største oppdrettsselskap til utstyrsleverandører og fôrprodusenter. Omtalen er utarbeidet av BS.
*538  $aFilstørrelse: 3522 KB
*599  $aautokatalogisert 2016-02-20T07:01:08
*650 1$aLakseoppdrett$0næringsliv$1338.3713756$9nor$2BS$2BS
*856  $f9788205492295.epub
*856  $uhttp://www.ebokbib.no/utdrag/9788205492295-utdrag.pdf$zLes utdrag
*856  $uhttps://authebokbib.bib.no/cgi-bin/webokbestill?bibnr=2164400&ebokbibid=4164$zLån e-boka
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til