Holtålen folkebibliotek

   
Arlo Finch og Månesjøen
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
 • Arlo Finch og Månesjøen
Medansvarlig
Språk
 • Språk: Norsk (Bokmål)
År
 • 2019
Noter
 • Det er ikke lenge siden Arlo Finch var en nykommer i Pine Mountain, en liten by fylt til randen av mysterier og magiske krefter. Han er en del av Vandrerne, speidertroppen som ferdes i fjellene. Nå skal Vandrerne på sommerleir, to uker med bueskyting, kanoturer og ikke minst undersøkelser av det urgamle monsteret som bor i den isnende kalde innsjøen. Men før de engang har rukket å komme seg på bussen snubler Arlo og bestevennene Indra og Wu over en oppdagelse som setter dem alle i fare. De vanligvis fromme skogsåndene har plutselig vendt seg mot Arlo. Noe dramatisk er på ferde, og ingenting vil noensinne bli det samme igjen. Dette er en overnaturlig fortelling som tar utgangspunkt i virkeligheten, med fokus på vennskap, spenning og magi. Fantasy for mellomtrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.
ISBN
 • 978-82-05-52454-5
Tilgjengelige
 • 0/1
Venteliste
 • 0 (0)
*000   nam     5
*00155005
*008190515        j     10nob 2
*015 $a0562334$bBIBBI
*019 $bl$dR
*020 $a978-82-05-52454-5$binnbundet$cNkr 279.00
*100 0$aAugust, John
*245 $aArlo Finch og Månesjøen
*260 $bGyldendal$c2019
*520 $aDet er ikke lenge siden Arlo Finch var en nykommer i Pine Mountain, en liten by fylt til randen av mysterier og magiske krefter. Han er en del av Vandrerne, speidertroppen som ferdes i fjellene. Nå skal Vandrerne på sommerleir, to uker med bueskyting, kanoturer og ikke minst undersøkelser av det urgamle monsteret som bor i den isnende kalde innsjøen. Men før de engang har rukket å komme seg på bussen snubler Arlo og bestevennene Indra og Wu over en oppdagelse som setter dem alle i fare. De vanligvis fromme skogsåndene har plutselig vendt seg mot Arlo. Noe dramatisk er på ferde, og ingenting vil noensinne bli det samme igjen. Dette er en overnaturlig fortelling som tar utgangspunkt i virkeligheten, med fokus på vennskap, spenning og magi. Fantasy for mellomtrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.
*700 0$aAurstad, Tore$eovers.
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening

Hvem visste at speiderlivet bydde på magi, parallelle verdener og monstre? Sommerleir for Arlo og resten av Vandrerne er ikke bare fjell- og kanoturer. Det er også den perfekte sjansen til å lete etter gamle skogsånder og finne mystiske meldinger i trebark. Men da Arlo og bestevennene Indra og Wu snubler over spor etter en Gul patrulje som forsvant for lenge siden, oppdager Arlo en forbløffende fortelling som fører tilbake til hans egen familie.

Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Utlånt03.01.2020Holtålen folkebibliotekfantasy AUG