Tittel
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Eier
Klassifikasjon
Emne
Serie
År
Noter Diabetesmat behøver ikke være kjedelig, smakløs eller fri for fett og sukker. I denne kokeboken presenteres en rekke oppskrifter på gode og moderne retter til alle dagens måltider. Boken er gjennomillustrert med fargefotografier. Første norske utgave utkom i 2004 med tittelen: Damms kokebok for diabetikere.
1. norske utg.: Oslo : Damm, 2004 med tittel: Damms kokebok for diabetikere
Har innholdsfortegnelse, register
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*000 nam 1
*00119042
*008 2010 a 0 00nob 2
*015 $a0261233$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-02-33568-7$bh.$cNkr 99.00
*041 $hswe
*08231$a641.5631$zh$25
*090 $c641.5631$dG
*24010$aKokbok för diabetiker
*24500$aGodt for diabetikere$c[hovedansvarlig: Birgitta Rasmusson ; oversettelse: Hege Hammer]
*260 $a[Oslo]$bCappelen Damm faktum$c2010
*300 $a159 s.$bkol. ill.
*440 0$aGod helse
*503 $a1. norske utg.: Oslo : Damm, 2004 med tittel: Damms kokebok for diabetikere
*505 $aHar innholdsfortegnelse, register
*520 $aDiabetesmat behøver ikke være kjedelig, smakløs eller fri for fett og sukker. I denne kokeboken presenteres en rekke oppskrifter på gode og moderne retter til alle dagens måltider. Boken er gjennomillustrert med fargefotografier. Første norske utgave utkom i 2004 med tittelen: Damms kokebok for diabetikere.
*572 $aUndertittel på omslaget: 140 oppskrifter på god og lettlagd mat
*574 $aOriginaltittel: Kokbok för diabetiker
*650 1$aDiabetes$xErnæring$0matlaging$1641.5631$2BS$9nor
*700 0$aHammer, Hege$eovers.$jn.
*700 0$aRasmusson, Birgitta$d1939-$emedarb.$jsv.
*74000$a140 oppskrifter på god og lettlagd ma
*850 $aHoltålen folkebibl.
*950 0$aDiabetikerkost$zDiabetes$0matlaging$9nob
*950 0$aSukkersyke$xErnæring$zDiabetes$9nob
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening