Forfatter
Tittel Min egen kjøkkenhage: dyrke, høste, spise
Medansvarlig
Språk
Klassifikasjon
Emne
År
Noter I tekst og bilder får man her tips til 14 grønnsaker man kan dyrke i hagen, i pallekarm eller på balkongen. Steg for steg viser boka hvordan man kommer i gang, hvordan man dyrker, steller og tilbereder grønnsakene. Her er også tips om hvordan man bygger opp et grønnsaksbed, redskaper som kreves, hvilke planter som trives sammen, hvor mye vann plantene skal ha med mere. I følge boka er det enkelt å dyrke blant annet rødbete, rabarbra, bønner, jordbær, spagettigresskar og sukkererter. Sakprosa for mellomtrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*000 nam 1
*00147778
*008 j 00nob 2
*015 $a0469766$bBIBBI
*019 $abu,u$bl
*020 $a978-82-93359-06-7$bib.$cNkr 249.00
*041 $hswe
*08201$a635.0484$zh$223/nor
*100 0$aLinde, Bella$d1962-$jsv.
*24010$aLilla grönsakslandet
*24510$aMin egen kjøkkenhage$bdyrke, høste, spise$cBella Linde og Vanja Sandgren ; [oversatt av Ruben Solér]
*260 $a[Nesoddtangen]$bIris$ccop. 2016
*300 $a70 s.$bkol. ill.
*520 $aI tekst og bilder får man her tips til 14 grønnsaker man kan dyrke i hagen, i pallekarm eller på balkongen. Steg for steg viser boka hvordan man kommer i gang, hvordan man dyrker, steller og tilbereder grønnsakene. Her er også tips om hvordan man bygger opp et grønnsaksbed, redskaper som kreves, hvilke planter som trives sammen, hvor mye vann plantene skal ha med mere. I følge boka er det enkelt å dyrke blant annet rødbete, rabarbra, bønner, jordbær, spagettigresskar og sukkererter. Sakprosa for mellomtrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.
*521 $aAlder: 9-13 år
*574 $aOriginaltittel: Lilla grönsakslandet
*650 1$aØkologisk hagebruk$1635.0484$2BS$9nor
*700 0$aSandgren, Vanja$d1960-$emedforf.$jsv.
*700 0$aSolér, Ruben$eovers.
*950 0$aAlternativt hagebruk$zØkologisk hagebruk$9nor
*950 0$aBiodynamisk hagebruk$zØkologisk hagebruk$9nor
*950 0$aBiologisk hagebruk$zØkologisk hagebruk$9nor
*950 0$aHagebruk, økologisk$zØkologisk hagebruk$9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening